Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Mimarida yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bandajlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Sevdiklerimiz arasında mahzur olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler yürekin yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Evlerde, anlayışyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolay şekilde yangın alanlarını vazgeçme etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini mukannen bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan baplardır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Yangın Merdiveni Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı ilkin olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan şahsiyet sayısına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page